Προσφέρει ΜακΚένι και Κεν στη Γαλατασαράι για χάρη του Τζανιόλο η Γιουβέντους

Προσφέρει ΜακΚένι και Κεν στη Γαλατασαράι για χάρη του Τζανιόλο η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Να επαναφέρει τον Νικολό Τζανιόλο στην Ιταλία θέλει η Γιουβέντους, προσφέροντας για χάρη του τους ΜακΚένι και Κεν στη Γαλατασαράι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να επαναφέρει τον Νικολό Τζανιόλο στην Ιταλία θέλει η Γιουβέντους!

Μετά από μια κάκιστη σεζόν, οι «μπιανκονέρι» προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και έχουν βάλει στο… μάτι τον 23χρονο μέσο, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα για τη Γαλατασαράι έναντι 15 εκατ. ευρώ, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μόλις μερικούς μήνες μετά και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους πρωταθλητές Τουρκίας, προσφέροντάς τους μάλιστα δύο ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα.

Ο λόγος για τους Γουέστον ΜακΚένι (μέσος, δανεικός από τον Ιανούαριο στη Λιντς) και Μόιζ Κεν (επιθετικός, έρχεται από δανεισμό στην Έβερτον), οι οποίοι μπορεί να μην βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά λογικά θα αποτελούσαν σημαντικότατα κομμάτια του ρόστερ της Γαλατά.

Ο Τζανιόλο είχε είχε 5 γκολ σε 10 εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην τούρκική Super League, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν είχε αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρόμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X