Δικηγόρος του οπαδού της Βαλένθια για το περιστατικό με Βινίσιους: «Απλά έξυσαν τις μασχάλες τους»

Αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις φίλοι της Βαλένθια που συνελήφθησαν για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους
Photo Credits: INTIME

Ο δικηγόρος εξήγησε πως ο πελάτης του έξυσε απλώς τη μασχάλη του και τόνισε ότι ο Βινίσιους έχει αλαζονική συμπεριφορά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δικηγόρος Μανουέλ Ιθκιέρδο υπερασπίζεται έναν από τους οπαδούς της Βαλένθια που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση προς τον Βινίσιους, στην πρόσφατη αναμέτρηση των «νυχτερίδων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του στο «Valencia Capital Radio» ο δικηγόρος, Μανουέλ Ιθκιέρδο, τόνισε πως ο πελάτης του απλώς έξυσε τη μασχάλη του και χαρακτήρισε τον Βινίσιους ως αλαζόνα.

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για έγκλημα μίσους επειδή έξυσε τις μασχάλες του. Είμαι εξοργισμένος γιατί έχουν βάλει εμπόδιο στη ζωή ενός 18χρονου αγοριού. Ο πελάτης μου πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει και η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή γιατί του έχουν απαγορεύσει ισόβια την είσοδο», τόνισε αρχικά.

Επιπλέον ο Ιθκιέρδο εκτός του ότι επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έριξε τις ευθύνες στον Βινίσιους τονίζοντας πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και πρόσεθεσε, «ο Βινίσιους έχει πρόβλημα παιδείας, έχει αλαζονικές συμπεριφορές, δεν είναι πρόβλημα ρατσισμού».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X