Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» Τζαβέλλα!

Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» Τζαβέλλα!
Photo Credits: INTIME

O Παναθηναϊκός αναζητά στόπερ και εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα που αποχώρησε από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για κεντρικό αμυντικό ψάχνουν στον Παναθηναϊκό και εξετάζονται άμεσα οι επιλογές που υπάρχουν μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας που αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Στο τραπέζι των συζητήσεων στον Παναθηναϊκό έχουν πέσει διάφορα ονόματα, όμως, πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να δίνουν προτεραιότητα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση. Έχει εξεταστεί ο Μάριος Οικονόμου και τώρα στο προσκήνιο βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θεωρείται από πολλούς ιδανική περίπτωση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία και δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής. Επίσης δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι το βασικό δίδυμο για το κέντρο της άμυνας (Σιένκεφελντ – Μάγκνουσον), δύσκολα θα αλλάξει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X