Άρης: Ανακοίνωσε έως το 2026 τον Πάβισιτς

Άρης: Ανακοίνωσε έως το 2026 τον Πάβισιτς
Photo Credits: INTIME

Tην πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άρης, με τον Ντομαγκόι Πάβισιτς να ντύνεται και επίσημα στα «κίτρινα» μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Άρη ο Ντομαγκόι Πάβισιτς.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο 29χρονος Κροάτης χαφ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα φορά τα «κίτρινα» μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αποτελώντας και επίσημα την πρώτη μεταγραφή της σεζόν.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Domagoj Pavicic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας.

Ο 29χρονος διεθνής Κροάτης μέσος, που γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 9 Μαρτίου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από την Dinamo Zagreb, η οποία είχε τα δικαιώματά του έως το 2017 (74 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ με την πρώτη ομάδα).

Από το 2012 έως το 2015 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Lokomotiva Zagreb (42 συμμετοχές και 10 γκολ και 2 ασίστ).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η HNK Rijeka με τη φανέλα της οποίας είχε πέντε «γεμάτες» σεζόν (2017-2022), μετρώντας 174 συμμετοχές, 20 γκολ και 24 ασίστ συνολικά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Konyaspor (12 συμμετοχές με 1 ασίστ).

Ο Domagoj Pavicic είναι διεθνής με όλα τα μικρά ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας του.
“Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για τον ΑΡΗ και τον κόσμο του»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Domagoj Pavicic, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΑΡΗ. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα, που είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο.

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τους φιλάθλους και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στην έδρα μας για να ζήσω από μέσα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες. Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι να πάμε μακριά στην Ευρώπη και να μπούμε στους ομίλους του Europa Conference League.

Στην Ελλάδα στόχος μας είναι η τετράδα, ώστε να είμαστε ξανά στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Με σκληρή δουλειά και πίστη στους εαυτούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για τον ΑΡΗ και τον κόσμο του”. »

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X