Μίλαν: Ενδιαφέρον για Ράιντερς

Μίλαν: Ενδιαφέρον για Ράιντερς
Photo Credits: INTIME

Σε μια επένδυση για το μέλλον επιθυμεί να προχωρήσει η διοίκηση της Μίλαν με τον Τιζάνι Ράιντερς της Άλκμααρ να βρίσκεται στο στόχαστρο των «ροσονέρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεσαία της γραμμή σκοπεύει να ενισχύσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, έχουν στα «ραντάρ» τους τον 25χρονο κεντρικό μέσο της Άλκμααρ, Τιζάνι Ράιντερς για τον οποίο μάλιστα πρόκειται να καταθέσουν πρόταση στον ολλανδικό σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού χαφ, λήγει το καλοκαίρι του 2027 ωστόσο η ομάδα του Μιλάνου δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς προσφέρουν στην ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ!

Ο Ράιντερς αγωνίζεται στην Άλκμααρ από το καλοκαίρι του 2018 και μετά από έναν δανεισμό στην Βάαλβαϊκ, έχει καταγράψει με τον σύλλογο συνολικά 128 συμμετοχές πετυχαίνοντας 14 τέρματα ενώ μέτρησε και ισάριθμες ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X