Μπακς: Αναμένουν την απόφαση του Μίντλετον

Μπακς: Αναμένουν την απόφαση του Μίντλετον
Photo Credits: INTIME

Η deadline για την απόφαση του Κρις Μίντλετον πλησιάζει, με τους Μιλγουόκι Μπακς να τηρούν στάση αναμονής για τον έμπειρο φόργουορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίντλετον βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουνίου, θα πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης για έναν χρόνο ή αν θα κάνει opt out.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μπακς, έναντι 177.5 εκ. δολαρίων όμως έχει το δικαίωμα να κάνει opt out στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να αναζητήσει την τύχη του ως ελεύθερος.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 21η Ιουνίου, με τους Μιλγουόκι Μπακς να περιμένουν την απόφαση του Μίντλετον για να ξέρουν πώς θα κινηθούν στην αγορά είτε για να μπουν σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, είτε για την αντικατάστασή του.

Από την πλευρά του ο 32χρονο φόργουορντ αναζητάει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και τα μέχρι τώρα δεδομένα, δείχνουν ότι θα κάνει εξαγορά του τελευταίου χρόνο, για να βγει στην αγορά ως ελεύθερος.

Στην 11η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας ο Μίντλετον έγραψε 15.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ανά 24.3 λεπτά σε 33 αγώνες της κανονικής περιόδου, ωστόσο στα playoffs μέτρησε 23.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ ανά 34.6 λεπτά στους πέντε αγώνες της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Αμερική ο Μίντλετον για το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο θα ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του τετραετή συμφωνία που θα του αποφέρει συνολικά 130 εκ. δολάρια

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X