Τέλος ο Ντιέγκο Κόκα από το Μεξικό (ΦΩΤΟ)

Τέλος ο Ντιέγκο Κόκα από το Μεξικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Μεξικού αποτελεί και επίσημα πλέον ο Ντιέγκο Κόκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Ντιέγκο Κόκα.

Λίγες μόνο ώρες μετά τη φιλική νίκη επί του Παναμά, η Ομοσπονδία των «αζτέκων» ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον 51χρονο Αργεντινό τεχνικό, μετά από μόλις τέσσερις μήνες κοινής πορείας!

Ο Κόκα ανέλαβε την ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα στις 16 Φεβρουαρίου, προλαβαίνοντας να προπονήσει την ομάδα σε 7 παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα, μέτρησε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά, με το βαρύ 3-0 από τις ΗΠΑ.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Χάιμε Λοθάνο. Και αυτά τη στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αρχίσουν τα σενάρια με τον Ματίας Αλμέιδα που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα των Αζτέκων.

Για όσους το αγνοούν μετά την ήττα με 3-0 από τις ΗΠΑ, υπήρχαν εκατοντάδες tweets από Μεξικανούς που ζητούσαν από την Ομοσπονδία να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τον «Pelado».

Βέβαια, ο Αλμέιδα δεν ασχολείται… Είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ΑΕΚ και εργάζεται για το χτίσιμο της νταμπλούχου Ελλάδας για την επόμενη χρονιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X