Τρέλα στην Πολωνία με Σιμάνσκι: «Είναι ο διάδοχος του Κριχόβιακ στα χαφ, σημαντική φυσιογνωμία στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Τρέλα στην Πολωνία με Σιμάνσκι: «Είναι ο διάδοχος του Κριχόβιακ στα χαφ, σημαντική φυσιογνωμία στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αποθέωσης συνέχεια για τον μέσο της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο φιλικό Πολωνία - Γερμανία (1-0)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άσος και εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό της Πολωνίας με τη Γερμανία (1-0) με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες και τα πολωνικά ΜΜΕ να συνεχίζουν να τον αποθεώνουν.

Συνεχίζονται τα αποθεωτικά σχόλια για τον άσο και εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι μετά την τρομερή εμφάνιση που έκανε στο φιλικό της Πολωνίας με τη Γερμανία (1-0).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport.interia», ο άσος της ΑΕΚ μπορεί, πλέον, να θεωρείται ως πυλώνας στη μεσαία γραμμή της Πολωνίας και να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κριχόβιακ που δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Σιμάνσκι, μάλιστα, αποθεώθηκε από τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ και της Σέλτικ, Ματσέι Ζουράφσκι. «Έχει μια φυσική προδιάθεση να εκπληρώσει αυτό τον ρόλο του Κριχόβιακ. Είναι πολύ καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι, έχει καλή ικανότητα στο να κάνει τάκλιν και δείχνει ότι μπορεί να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή με την μπάλα», είπε χαρακτηριστικά.

Και αυτά τη στιγμή που στην πολωνική ιστοσελίδα αποθεώθηκε ο τρόπος λειτουργίας του παίκτη με την μπάλα στα πόδια και προσθέτει: «Ξεκίνησε στον αγώνα με τη Γερμανία στο αρχικό σχήμα και το καθήκον του ήταν να κρατήσει τη μεσαία γραμμή υπό έλεγχο. Αυτό ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο στο πρώτο ημίχρονο, όπου υπερίσχυσε των αντιπάλων του και βοήθησε στην επιθετική μας ανάπτυξη».

Το δημοσίευμα καταλήγει κάνοντας αναφορά και στην… εκτόξευση Σιμάνσκι που ήρθε μέσω της ΑΕΚ: «Έκανε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν με την ΑΕΚ. Έγινε σημαντική φυσιογνωμία της ομάδας του, έπαιξε σε 34 ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ, κάτι που βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει το νταμπλ».

Δείτε τη φωτογραφία:

Τρέλα στην Πολωνία με Σιμάνσκι: «Είναι ο διάδοχος του Κριχόβιακ στα χαφ, σημαντική φυσιογνωμία στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X