Εκτός Χάλε ο Κύργιος λόγω τραυματισμού, ελπίζει για το Γουίμπλεντον

Εκτός Χάλε ο Κύργιος λόγω τραυματισμού, ελπίζει για το Γουίμπλεντον

Δεν θα αγωνιστεί στο Χάλε ο Κύργιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήγμα για τις ελπίδες του Νικ Κύργιου να δώσει το «παρών» στο Γουίμπλεντον αποτελεί το πρόβλημα που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Το χορτάρινο τουρνουά γκραν σλαμ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 3-16 Ιουλίου και ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας, ο οποίος έφτασε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης, δήλωσε σήμερα ότι θέλει να δώσει στο σώμα του κάθε ευκαιρία να είναι έτοιμο για τη φημισμένο τουρνουά στο Λονδίνο.

Ο 28χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο μέσα στο 2023 και ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα-επιστροφή του στα κορτ μετά από απουσία πέντε μηνών, από τον Κινέζο Γιμπίνγκ Γου, στον 1ο γύρο του Όπεν της Στουτγκάρδης. Είχε δυσκολία στην κίνησή του στη διάρκεια του ματς και το πρόβλημα ανάγκασε τον Κύργιο να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της κατηγορίας ATP 500 στο Χάλε, όπου είχε φτάσει πέρυσι στους ημιτελικούς.

«Πολύ δυσάρεστα νέα. Δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Χάλε αυτή τη χρονιά» τονίζει ο Κύργιος σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του τουρνουά και συμπληρώνει: «Συνεχίζω να αντιμετωπίζω κάποια θέματα με το γόνατό μου. Απλά προσπαθώ να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον. Όπως όλοι ξέρετε, αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά για μένα και απλά θέλω να τα κάνω όλα σωστά από το σώμα μου. Δεν ήθελα να πάω εκεί έξω και να μη σας δώσω την ίδια απόδοση που έδωσα πέρυσι. Έτσι, ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά θα είμαι αρκετά υγιής για να παίξω (στο Χάλε). Θα σας δω σύντομα».

Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Κύργιου στο τουρνουά του Χάλε πήρε ο Ρώσος Ασλάν Καράτσεφ. Ο Αυστραλός, ο οποίος είναι Νο 31 στην παγκόσμια κατάταξη, απουσίασε από το Ρολάν Γκαρός λόγω τραυματισμού στο πόδι, τον οποίο υπέστη στη διάρκεια της κλοπής του αυτοκινήτου του τον Μάιο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X