Δημήτρης Μελισσανίδης: Στην Αλεξανδρούπολη με το γιοτ του και γνωστό τραγουδιστή!

Δημήτρης Μελισσανίδης: Στην Αλεξανδρούπολη με το γιοτ του και γνωστό τραγουδιστή!
Photo Credits: INTIME

Διαφορετικές διακοπές απολαμβάνει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έφτασε την Κυριακή 18 Ιουνίου στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου με την πολυτελή θαλαμηγό του, «Lady Vera».

Φυσικά η σημαία της ΑΕΚ κυματίζει δίπλα με τη σημαία της εταιρείας του (Aegean Oil). Το γιοτ είναι πραγματικά ένα «παλάτι» μήκους 75 μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό. Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια.

Ενώ, με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.

To γιοτ έχει κλέψει τα βλέμματα όλων των κατοίκων καθώς πρόκειται για ένα ασυνήθιστο θέαμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πιθανόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραμείνει και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X