Η ΑΕΚ έχει προτεραιότητα άλλους στόπερ και όχι τον Αραούχο

Η ΑΕΚ έχει προτεραιότητα άλλους στόπερ και όχι τον Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρες οι προθέσεις της ΑΕΚ στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητά κεντρικό αμυντικό άμεσα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της στις 27 Ιουνίου στην Ολλανδία. Δηλαδή, σε περίπου μία εβδομάδα…

Τα στελέχη της Ένωσης αναζητούν έναν παίκτη στα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα για να πάρει την θέση του Γιώργου Τζαβέλλα στο ρόστερ, αλλά να μπει άμεσα στη μάχη για θέση στην 11αδα με τους Βίντα και Μουκουντί. Διότι ο ανταγωνισμός και το επίπεδο της νέας ΑΕΚ ανεβαίνει πια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τελεσφορήσει κάποια διαπραγμάτευση για στόπερ και αυτός δεν είναι ο Νέστορ Αραούχο, ο οποίος δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Το πακέτο του: (32 ετών με υψηλά οικονομικά δεδομένα) δεν είναι «ελκυστικό» για να γίνει κίνηση και στην Ένωση τσεκαρίστηκε η περίπτωση του μετά από πρόταση που έγινε.

Η ΑΕΚ προφανώς προχωρά άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών αυτή την εποχή και μόνο αν αυτές δεν προχωρήσουν και υπάρξει καθυστέρηση, τότε ίσως ασχοληθεί με τον έμπειρο Μεξικανό κεντρικό αμυντικό.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα πάρει στόπερ μόνο όταν βρεθεί ο κατάλληλος, αλλά την ίδια ώρα ο χρόνος δεν είναι… άπλετος, καθώς στις 27 Ιουνίου η ΑΕΚ φεύγει για προετοιμασία με τρία στόπερ (Βίντα-Μουκουντί-Μήτογλου) και ίσως κάποιο παιδί από την δεύτερη ομάδα.

Άρα υπάρχει άμεσα ανάγκη για να γίνει σωστά δουλειά στην Ολλανδία, ώστε να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Champions League στις αρχές Αυγούστου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X