Ψάχνει την υπέρβαση στο Παρίσι η Εθνική

Ψάχνει την υπέρβαση στο Παρίσι η Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα δίνει απόψε το πιο δύσκολο και συνάμα πιο συναρπαστικό παιχνίδι του ομίλου των προκριματικών του Εuro 2024 με τη Γαλλία στο Παρίσι.

Στο «Stade de France» θα αγωνιστεί απόψε (21:45, Novasports Prime, Alpha) η Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Γαλλία του Μπαμπέ. Η πρόκληση για τους παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ είναι μεγάλη, έχοντας κάνει πάντως μέχρι τώρα σωστά τη δουλειά, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο.

Οι «τρικολόρ» είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλο και ήδη έχουν κάνει το 3 στα 3, με την Εθνική ομάδα να έχει μόνο να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα, τότε θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση έναντι της Ολλανδίας, που έχασε 4-0 στο ίδιο γήπεδο.

Τα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν ιδιαίτερα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ιρλανδία.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα οι Τσιμίκας, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος. Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Σιώπης, Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας μπροστά τους, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Μάνταλος, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Εξάλλου, ο Πογιέτ επισήμανε ότι η Εθνική ομάδα δεν θα παραταχθεί στο Παρίσι μόνο για να αμυνθεί κόντρα στη γεμάτη ποιότητα Γαλλία, αλλά θα επιχειρήσει να επιτεθεί και να κάνει το παιχνίδι της.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Γαλλία 3 9
2. Ελλάδα 2 6
3. Ολλανδία 2 3
4. Ιρλανδία 2 0
5. Γιβραλτάρ 3 0

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X