Ο Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, κάτι που δεν έκανε με τη Σακίρα 12 χρόνια

Ο Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, κάτι που δεν έκανε με τη Σακίρα 12 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Ο Ζεράρ Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού "Ok Diario", κάτι που δεν είχε κάνει με τη Σακίρα 12 χρόνια που ήταν μαζί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν ο Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία, καθώς όπως αναφέρει το περιοδικό “Ok Diario” το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε το τέλος της σχέσης του με τη Σακίρα.

Θυμίζουμε ότι ο Πικέ και η Κολομβιανή σταρ με κοινή τους ανακοίνωση επιβεβαίωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Ιούνιο. Η σχέση τους κράτησε για 12 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον 10χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα.

Στο παρελθόν η Σακίρα είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στον λόγο που δεν είχε παντρευτεί τον Πικέ, ο οποίος ήταν ότι φοβόταν μήπως ο αγαπημένος της σταματήσει να τη βλέπει ως το “κορίτσι” του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κλάρα Κία αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία που χωρισμού τους, με τη Σακίρα να τους επιτίθεται με τραγούδι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X