ΠΑΟΚ: Ο Κονσταντίν, πιθανός αντικαταστάτης του Μπάτσι

ΠΑΟΚ: Ο Κονσταντίν, πιθανός αντικαταστάτης του Μπάτσι
Photo Credits: INTIME

Ο 49χρονος τεχνικός Νικολάε Κονσταντίν αποκάλυψε πως συζητά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικολάε Κονσταντίν, που μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν προπονητής της Πετρολούλ. μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και πως είναι πιθανό να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι από τον ΠΑΟΚ.

“Η αλήθεια είναι ότι έχω συζητήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτό το ενδεχόμενο και υπάρχει πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα. Για την ώρα όμως δεν έχω αποφασίσει κάτι οριστικό και δεν θέλω να πω πολλά για το θέμα αυτό.

Ζυγίζω σοβαρά τις προσφορές που έχω. Συζητώ και το ενδεχόμενο να συνεχίσω κάπου ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως δεύτερος και μένει να δούμε τι τελικά θα συμβεί”, τόνισε ο 49χρονος τεχνικός που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ πριν ο Λουτσέσκου έρθει στην Ελλάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X