Παρελθόν από τη Ρέτζιο Εμίλια ο Ντράγκαν Σάκοτα

Παρελθόν από τη Ρέτζιο Εμίλια ο Ντράγκαν Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τη Ρέτζιο Εμίλια ο Ντράγκαν Σάκοτα με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την αποχώρηση του πολύπειρου τεχνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε την αποχώρηση του πολύπειρου τεχνικού, Ντράγκαν Σάκοτα, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αν και ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία, για τη Ρέτζιο Εμίλια, επιτεύχθηκε ο ιταλικός σύλλογος και ο Ντράγκαν Σάκοτα ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το κλαμπ.

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σπουδαίος προπονητής, μια μεγάλη παρέα. Ευχαριστούμε Ντράγκαν, θα είσαι πάντα στην ιστορία μας», ήταν το μήνυμα της ιταλικής ομάδας, που ετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση που έχει και αυτή έντονο ελληνικό χρώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη «παίζει» πολύ για τον ιταλικό πάγκο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X