Ο Κουρμπέλης υποκλίνεται στην «Αγιά Σοφία - OPAP Arena»: «Είναι μία ποδοσφαιρική έδρα και την είχε ανάγκη η Εθνική μας ομάδα»

Ο Κουρμπέλης υποκλίνεται στην «Αγιά Σοφία - OPAP Arena»: «Είναι μία ποδοσφαιρική έδρα και την είχε ανάγκη η Εθνική μας ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αποθεωτικά λόγια για τη δυναμική της Αγιά Σοφιάς, που αποτελεί όπως είπε ιδανική έδρα για την Εθνική ομάδα μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο bnsports, στο πλαίσιο της επικράτησης επί των Ιρλανδών.

«Η Αγιά Σοφιά είναι μία ποδοσφαιρική έδρα και την είχε ανάγκη η Εθνική μας ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο ο οποίος μας στήριξε σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

«Δεν είχαμε άγχος. Ξέραμε ότι σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε πάση θυσία την νίκη και είδαμε όλοι ότι μπήκαμε με αυτόν τον στόχο στο γήπεδο. Από τα πρώτα λεπτά τους πιέσαμε πάρα πολύ και ανοίξαμε το σκορ. Μπορεί να δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ αλλά και πάλι με την πίεση που ασκήσαμε καταφέραμε να βρούμε δεύτερο γκολ και να πάρουμε εν τέλει το παιχνίδι».

Για πολλά από τα παιδιά της Εθνικής η αναμέτρηση με την Ιρλανδία ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στην OPAP Arena, για τον Δημήτρη Κουρμπέλη αυτό όμως δεν ισχύει. Ο ίδιος με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχει «επισκεφθεί» το γήπεδο, με μόνη διαφορά όμως ότι την Παρασκευή (16/06) δεν ήταν ως αντίπαλος.

«Η OPAP Arena είναι μία ποδοσφαιρική έδρα και την είχε ανάγκη η Εθνική μας ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο ο οποίος μας στήριξε σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ».

Και τώρα στα «βαθιά». Την Δευτέρα (19/06) έρχεται η δυσκολότερη αναμέτρηση του ομίλου, το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γαλλία. Πως θα μπορέσει η Εθνική μας ομάδα να σταματήσει τους σούπερ σταρ των «μπλε»; Την απάντηση την έχει ο Δημήτρης Κουρμπέλης ή μάλλον καλύτερα ο Γκουστάβο Πογέτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X