Ναβάρο για Μίροτιτς: «Είναι μία απόφαση που λάβαμε και την οποία γνωρίζει εδώ και καιρό»

Ναβάρο για Μίροτιτς: «Είναι μία απόφαση που λάβαμε και την οποία γνωρίζει εδώ και καιρό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα της επικείμενης αποχώρησης του Νίκολα Μίροτιτς από τους «μπλαουγκράνα».

Ο γενικός διευθυντής των Καταλανών και αστέρας της Μπαρτσελόνα στο πρόσφατο παρελθόν, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μιλώντας στην “Barca TV” μετά τις δηλώσεις του Μίροτιτς εξήγησε πως «είναι μία απόφαση που λάβαμε και την οποία ο παίκτης γνωρίζει εδώ και καιρό», ενώ υπενθύμισε πως η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος. «Μετά θα τα αποσαφηνίσουμε όλα», είπε ο “La Bomba”.

Συγκεκριμένα, ο Ναβάρο δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα εξεπλάγην με τη χθεσινή δήλωση του Νίκολα, όταν δεν είχαμε ιδέα πως θα μιλούσε σχετικά με αυτό. Δεύτερον, είμαστε στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος, για τους οποίους έχουμε δουλέψει σκληρά και προερχόμαστε από καλό σερί στα πλέι οφ. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι με την ομάδα και θα μας βοηθήσει στους τελικούς. Και μετά θα τα αποσαφηνίσουμε όλα, όλη την κατάσταση, πως έγιναν όλα, όλες τις χρονικές στιγμές που αυτά συνέβησαν. Επειδή, όπως όλοι ήδη ξέρετε, είναι μία απόφαση που πήραμε και την οποία γνωρίζει εδώ και καιρό. Παρ’ όλα αυτά, θα τη συζητήσουμε όταν όλα θα έχουν τελειώσει».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X