Φερνάντες: «Θα δουλέψω σκληρά για να γυρίσω πιο δυνατός» (ΦΩΤΟ)

Φερνάντες: «Θα δουλέψω σκληρά για να γυρίσω πιο δυνατός» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Φερνάντες στο instagram μετά την εγχείρηση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυμα μετά το χειρουργείου του έστειλε μέσω instagrmam ο Πάολο Φερνάντες.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ισπανός άσος ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του και κατά η διάρκεια μιας ατομικής προπόνησης τραυματίστηκε σοβαρά. Οι πρώτες εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Δίχως να χαθεί χρόνο, σήμερα κιόλας το απόγευμα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του. Χειρουργήθηκε σε δικό του γιατρό στη Βαρκελώνη, η επέμβασή του διήρκησε δύο ώρες και λίγο νωρίτερα ο αθλητής της ΑΕΚ ξύπνησε και από τη νάρκωση.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στο instagram έγραψε:

«Όπως πολλοί ξέρετε.. Έπρεπε να κάνω χειρουργική επέμβαση σήμερα επειδή είχα μια πλήρη ρήξη του αχίλλειου τένοντα μου. Όλα πήγαν πολύ καλά. Δεν είναι εύκολη περίοδος για μένα αλλά είμαι θετικός και από εδώ και πέρα θα δουλέψω πραγματικά σκληρά για την ανάρρωσή μου για να είμαι πίσω καλά και δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ που αφιέρωσαν λίγο χρόνο να στείλουν μήνυμα ή να με καλέσουν, νιώθω πραγματικά ότι με αγαπούν και το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα λέμε σύντομα.»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X