Χουάν Ιτούρμπε: «Κόλλημα» στη μεταγραφή του στην Γκρέμιο, νέα σενάρια για Ελλάδα

Χουάν Ιτούρμπε: «Κόλλημα» στη μεταγραφή του στην Γκρέμιο, νέα σενάρια για Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Στο αέρα το μέλλον του Χουάν Ιτούρμπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εξέλιξη αναφορικά με τον Χουάν Ιτούρμπε.

Υπάρχει σοβαρό «κόλλημα» στην υλοποίηση της μεταγραφής του Ιτούρμπε στην Γκρέμιο. Ο πρώην άσος του Άρη ήταν μία ανάσα από τη βραζιλιάνικη ομάδα. Ήταν σχεδόν συμφωνημένα τα πάντα για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Όμως η μεταγραφή «κόλλησε» και υπάρχουν αρκετοί που μιλούν για ναυάγιο. Ο λόγος; Ο ατζέντης του παίκτη ζήτησε τα ξημερώματα χρόνο από την Γκρέμιο λέγοντας πως υπάρχουν ομάδες και από την Ελλάδα που ζήτησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του παίκτη για συμβόλαιο και αποδοχές. Και στο άκουσμα αυτής της επιθυμίας από πλευράς του παίκτη, του ατζέντη του αν θέλετε, το διοικητικό συμβούλιο της Γκρέμιο ενοχλήθηκε και κάπου εκεί υπάρχει «κόλλημα», όπως ανέφεραν πηγές στο SDNA.

Τώρα ποια ελληνική ομάδα ρώτησε τη διαθεσιμότητα του «ελεύθερου» Ιτούρμπε; Το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Πάντως, είχε γραφτεί το όνομά του για την ΑΕΚ, αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα με τον αριθμό των μη κοινοτικών. Ίδωμεν, λοιπόν…

Το βέβαιο είναι πως ο Ιτούρμπε μπορεί να παίξει τόσο ως winger όσο και σε ρόλο αντί-Αραούχο πίσω από τον Φορ. Επίσης προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον Άρη. Ο 30χρονος άσος είχε φέτος 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κίτρινους, σημειώνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Πηγή: sdna

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X