Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO)

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη νέα φανέλα της ΑΕΚ με επικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Θωμά Μαύρο και το ιστορικό «11»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H νέα φανέλα της ΑΕΚ είναι εδώ!

Η Ένωση με ένα επικό βίντεο και μότο «Μια ιστορία, μια ομάδα μια φανέλα» έκανε την πρώτη παρουσίαση της νέας πρώτης φανέλας του Δικεφάλου για την σεζόν 2023-24. Στο βίντεο «πρωταγωνιστεί» ο Θωμάς Μαύρος και το ιστορικό του «11» μιας και η νέα φανέλα φαίνεται να θυμίζει σε πολύ τη φανέλα που φορούσε η ΑΕΚ μετά το τελευταίο της νταμπλ πριν από 45 χρόνια.

Μάλιστα ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος φαίνεται να περπατά μέσα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», ενώ ακούγεται επική μουσική υπόκρουση και περιγραφές των γκολ του.

«Υπάρχει μια φανέλα που από άνθρωπο σε κάνει Θεό», αναφέρει επίσης το teaser βίντεο της νέας εμφάνισης της Ένωσης που μετά από χρόνια φαίνεται να είναι ξανά σκέτη κίτρινη, δίχως ρίγες. Ενώ, πολύ όμορφη δείχνει και η γραμματοσειρά που έχει επιλεγεί και κάνει τη διαφορά δίνοντας έναν μοναδικό και ρετρό στοιχείο στη φανέλα.

Μάλιστα, η φανέλα είναι ήδη διαθέση για προπαραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, όπως και πέρυσι με την τιμή να είναι κλασικά στα 70 ευρώ.

Μπορείτε να την προ-παραγγείλετε ΕΔΩ

Δείτε:

Δείτε τις εικόνες που φιγουράρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO) Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO)

 

Ερχεται και συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ!

Φέτος είναι λογικό η ανυπομονησία για τις νέες φανέλες είναι ισχυρότερη από ποτέ καθώς η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια και το 2024 μπαίνει στο 100ό έτος της ένδοξης ιστορίας της.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ πριν λίγες ημέρες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ηλίας Αρμόδωρος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Football Pro στην Ελλάδα ο οποίος συνεργάζεται με τη Nike, αποκάλυψε πως κοντά στα Χριστούγεννα θα βγει μια συλλεκτική και επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως μερικές συλλεκτικές φανέλες βγήκαν για το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πριν το ματς με τον Ιωνικό. Ενώ, αναμένονται αρκετές εκπλήξεις δεδομένης της ιστορικής συγκυρίας των 100 χρόνων του Συλλόγου.

Δείτε τη νέα φανέλα της ΑΕΚ σε σύγκριση με τις εμφανίσεις της Ένωσης στα δύο προηγούμενα νταμπλ:

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO)

Πριν μερικές ώρες υπήρξε και ένα σχετικό leak με τη νέα φανέλα, ωστόσο στο βίντεο φαίνεται αρκετά πιο εντυπωσιακή:

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, έρχεται από το χρυσό παρελθόν - Με Θ(ε)ωμά Μαύρο και το μαγικό 11 η παρουσίαση (VIDEO)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X