Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι η φανέλα της ΑΕΚ - Οι λεπτομέρειες

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι η φανέλα της ΑΕΚ - Οι λεπτομέρειες
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Αρμόδωρος αποκάλυψε πως θα είναι οι νέες φανέλες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… κάψα του κόσμου κάθε καλοκαίρι εκτός των μεταγραφών είναι η νέα φανέλα της εκάστοτε σεζόν για την ΑΕΚ. Η φήμη πως «θα έχει τον Δικέφαλο στο πλάι» υπάρχει κάθε χρόνο, ενώ πάντα υπάρχουν εκείνοι που στην αρχή τη μισούν, αλλά στο τέλος όλοι την αγκαλιάζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση της τελευταίας σεζόν που αρχικά έφερε αντιδράσεις λόγω του ιδιαίτερου στυλ της κατά την επιστροφή της ΑΕΚ στη NIKE. Συνδυάστηκε όμως με την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά το νταμπλ. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην έχει πλέον ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε φιλάθλοι της Ένωσης.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ηλίας Αρμόδωρος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Football Pro στην Ελλάδα ο οποίος συνεργάζεται με τη Nike, αποκάλυψε μερικά στοιχεία για τη φανέλα της νέας σεζόν.

Όπως είπε η νέα φανέλα της Ένωση θα έχει αναφορές σε προηγούμενη ένδοξη ομάδα του παρελθόντος κι αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες μέρες.

Όλοι την περιμένουν εναγωνίως.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X