Η ΑΕΚ πρωτοπορεί και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της - Σε εφαρμογή ο σχολιασμός ισότιμης ακουστικής περιγραφής στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της - Σε εφαρμογή ο σχολιασμός ισότιμης ακουστικής περιγραφής στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία πρωτοβουλία από την ΑΕΚ προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στηρίζει τα άτομα που ταλαιπωρούνται από αναπηρίες οποιασδήποτε μορφής!

Με ανακοίνωσή της η Ένωση ενημέρωσε τον κόσμο για τη σπουδαία πρωτοβουλία της. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση:

«Βιώνοντας τη νέα εμπειρία μέσα στο σπίτι μας, με τον γνωστό οπαδό της ομάδας μας Μάρκο Κυκιβαράκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, από την πρώτη μέρα της κατασκευής του νέου σπιτιού μας OPAP ARENA, επιθυμεί να καταστήσει το γήπεδο όσο το δυνατόν φιλικότερο προς ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους μας.

Αυτό επιτάσσει άλλωστε και η προσπάθεια του Οργανισμού C.A.F.E. (Center for Αccess to Football in Europe) που σε συνεργασία με την UEFA επιθυμούν να κατευθύνουν κάθε Σύλλογο που δημιουργεί το νέο του γήπεδο σε αυτή τη φιλοσοφία.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ανακοινώθηκε πρόσφατα η αναβάθμιση και αύξηση των θέσεων ΑΜΕΑ στο γήπεδό μας.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να εξυπηρετούνται στην παρακολούθηση των αγώνων μας οι φίλοι μας με προβλήματα όρασης θα έχουν, από φέτος, αρχής γενομένης από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα μας, την αρωγή ενός συστήματος που θα τους επιτρέπει να ακούν την «ζωντανή» βιωματική περιγραφή του (κάθε) αγώνα, μέσω του σχολιασμού ισότιμης ακουστικής περιγραφής.

Με την υπόσχεση ότι οι δράσεις κι οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν.

Η εμπειρία του έχοντα προβλήματα όρασης πιστού φίλου της ομάδας μας, εδώ και πολλά χρόνια, Μάρκου Κυκιβαράκη, είναι ανάγλυφη…».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X