Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Τιάγκο Αλμάδα

Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Τιάγκο Αλμάδα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τιάγκο Αλμάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Μίλαν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «ροσονέρι» φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τιάγκο Αλμάδα, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ!

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του σε αυτή την ηλικία.

Μάλιστα, αποτελεί και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του MLS, καθώς η Ατλάντα Γιουνάιτεντ έδωσε το ποσό των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Βελέζ για να τον κάνει δικό της!

Τη φετινή σεζόν, ο εκρηκτικός εξτρέμ μετράει 16 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όντας – μαζί με τον Γιακουμάκη – εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X