Ο ΠΑΟΚτζής Δήμαρχος Ορεστιάδας υποκλίνεται στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία της πρωταθλήτριας!« (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚτζής Δήμαρχος Ορεστιάδας υποκλίνεται στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία της πρωταθλήτριας!« (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το βίντεο με τον δήμαρχο Ορεστιάδας και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης είναι γνωστός για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να παραστεί στην «επίσκεψη» της κούπας του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στην πόλη του.

Μάλιστα, παρευρέθηκε στην εκδήλωση στην Ορεστιάδα φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ δίνοντας σύνθημα υπέρ της ενότητας που προάγεται από την αθλητισμό.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, να αγαπάμε την ομάδας μας, αλλά να αναγνωρίζουμε και να δίνουμε αξία στον νικητή της εκάστοτε διοργάνωσης, όπως έγινε στην περίπτωση της ΑΕΚ. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό μάθημα στα μικρά παιδιά τα οποία πρέπει να σχηματίσουν τώρα έναν χαρακτήρα ομόνοιας και ευγενούς άμιλλας απέναντι στον αντίπαλο στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X