Το αφιέρωμα της ΕΡΑ Σπορ στο νταμπλ της ΑΕΚ (VIDEO)

Το αφιέρωμα της ΕΡΑ Σπορ στο νταμπλ της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκανε μεγάλο αφιέρωμα στο νταμπλ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος έγραψε ιστορία. Σήκωσε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και χρίστηκε νταμπλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά από 45 χρόνια.

Φυσικά, η ΕΡΑ Σπορ δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην φοβερή πορεία του Δικεφάλου στην πρώτη σεζόν της επιστροφής του στην Νέα Φιλαδέλφεια και την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Στην εκπομπή – αφιέρωμα με τον Γιάννη Σαντοριναίο μίλησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος για την απίστευτη χρονιά που έχησε και εκείνος από τη δική του μεριά. Ενώ φιλοξενήθηκε και ο Ηλίας Αρμόδωρος μιλώντας για όσα έρχονται σχετικά με τη νέα φανέλα της Ένωσης που μπαίνει στο 100ό έτος της ιστορίας της.

Παράλληλα, όπως λέει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Σαντοριναίος, «Θυμηθήκαμε τα γκολ, τα θρίλερ, τις στιγμές συγκίνησης στα εγκαίνια και της χαράς στις απονομές!».

Δείτε ΕΔΩ μέρος του αφιερώματος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αύριο θα αναρτηθεί ολόκληρο το αφιέρωμα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X