Επιβεβαίωση Βούρου: «Ο Δήμος υπέγραψε με την UEFA για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena το 2024»

Επιβεβαίωση Βούρου: «Ο Δήμος υπέγραψε με την UEFA για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena το 2024»
Photo Credits: INTIME

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχονται… μεγαλεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η οποία θα φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League την σεζόν 2023-2024.

O Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο πλαίσιο του αφιερώματος για την εντυπωσιακή πορεία της Ενωσης φέτος.

«Ήταν αγαπημένη όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι έβρισκες τον δικό σου MVP και αυτό συνέθεσε και την έννοια που έχει καταγραφεί φέτος ως ομάδα. Έζησα από κοντά μια οικογένεια με πειθαρχία, σοβαρότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βούρος μιλώντας στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την φετινή ΑΕΚ.

Για τον Ματίας Αλμέιδα ο τόνισε: «Είναι φιλόσοφος ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ζεν εκεί που πρέπει και δραστήριος εκεί που χρειάζεται».

Τέλος ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι πριν τρεις εβδομάδες υπέγραψε σχετικό έγγραφο που πιστοποιεί ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League.

«Μετά τη 2η-3η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA υπέγραψα το σχετικό έγγραφο, το οποίο δηλώνει ότι ο δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League. Γυρίσαμε όλο τον δήμο, προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές της ευέλικτης φιλοξενίας για τον τελικό. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν πριν πιστοποιηθεί ως τετράστερο το γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βούρος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X