Ινφαντίνο για Μπερλουσκόνι: «Μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι»

Ινφαντίνο για Μπερλουσκόνι: «Μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Το δικό του αντίο στον Μπερλουσκόνι είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον πρόεδρο της FIFA να αναφέρει πως ο Ιταλός έκανε τους πάντες να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε ο  πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε σήμερα (12/6) στις 10:30 (ώρα Ελλάδας) στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή, πάσχων από λευχαιμία.

«Υπάρχει μια φράση που αναφέρεται πάντα από τους παίκτες που, με τον καιρό, έχτισαν το μεγαλείο και τις επιτυχίες της Μίλαν. Τα λόγια που είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο η πρώτη τους συνάντηση: “Η αποστολή μας θα είναι να κερδίσουμε στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μέσα από το όμορφο παιχνίδι”. Πολλοί τον έβλεπαν ως οραματιστή και είχαν δίκιο. Ποδοσφαιρικά τα είχε προβλέψει όλα πολύ νωρίτερα από τους άλλους και μάλιστα έγινε ο  πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.

Πρόσφατα, ως ιδιοκτήτης της Μόντσα, εκπλήρωσε άλλο ένα όνειρο, γιατί στα όνειρα το μέγεθος δεν παίζει ρόλο. Μπορούν ακόμη και να περιέχονται σε μια μικρή πόλη. Θέλω να τον θυμάμαι ακριβώς έτσι, σαν τον άνθρωπο που -στο αγαπημένο μας παιχνίδι – ονειρευόταν και μετά μετέτρεψε αυτές τις σκέψεις σε πραγματικότητα.

Μια μεγάλη αγκαλιά και θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσους τον αγάπησαν. Και ευχαριστούμε που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X