Τελικός Champions League: Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Σίτι με μπύρες και πούρα (VIDEO)

Τελικός Champions League: Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Σίτι με μπύρες και πούρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατελείωτο πάρτι επικράτησε στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι, με τους ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα να γιορτάζουν την κατάκτηση του Champions League με μπύρες και πούρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τους ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα να επικρατούν 1-0 της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και να σηκώνουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Από την πρώτη στιγμή ξέσπασε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με τους Τζακ Γκρίλις και Έρλινγκ Χάαλαντ να πρωταγωνιστούν. Ο πρώτος μάλιστα γιόρτασε την ιστορική στιγμή με μπύρες και καλή παρέα, προτού ξεδώσει για τα καλά σε nighclub της Πόλης φορώντας ακόμα τη φανέλα της ομάδας!

Ο δεύτερος δε, αν και πιο ήπιος στους πανηγυρισμούς, έβγαλε μια μεγαλοπρεπή selfie καπνίζοντας… πούρο, σε μια φώτο που παρέπεμπε στην αντίστοιχη που είχε βγάλει ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την περσινή αγχωτική κατάκτηση της Premier League.

Τελικός Champions League: Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Σίτι με μπύρες και πούρα (VIDEO) Τελικός Champions League: Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Σίτι με μπύρες και πούρα (VIDEO) Τελικός Champions League: Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στη Σίτι με μπύρες και πούρα (VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X