Super League 2: Ανέβηκε στα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου η Κηφισιά πρώτη φορά στην ιστορία της!

Super League 2: Ανέβηκε στα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου η Κηφισιά πρώτη φορά στην ιστορία της!
Photo Credits: INTIME

Μετά το 1-1 με τη Καλαμάτα η Κηφισιά πήρε την άνοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κηφισιά του Γιάννη Πετράκη που χρειαζόταν έναν βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς με Καλαμάτα εντός και Απόλλωνα Σμύρνης εκτός για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Έτσι η ομάδα των βορείων προαστείων κατάφερε με το 1-1 επί της Καλαμάτας στο «Ζηρίνειο» κατόρθωσε να γράψει ιστορία και να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League, έστω και αν στο τέλος του ματς πήγαν να σπάσουν… καρδιές.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μία ανάσα από το 1-0 αλλά ο Λαδάς της «Μαύρης Θύελλας» είχε άλλη γνώμη. Συγκεκριμένα η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουιρουκίδης, με τον Λαδά να το αποκρούει και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η Κηφισιά βρέθηκε να χάνει στο 85′ με τον Αρνέλλη και η φιέστα έτεινε να μετατραπεί σε τραγωδία με τους γηπεδούχους, όμως, να φθάνουν στην ισοφάριση στο 89′ με πέναλτι του Βαφέα. Το 1-1 ήταν αρκετό για να δώσει τον βαθμό και την άνοδο στους γηπεδούχους στη Super League έστω και με φινάλε γκραν γκινιόλ.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασάββας, Στ. Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Ταλάλα, Κουϊρουκίδης (58′ Αντερέγκεν), Τετέι.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (90+3′ Πανουργιάς), Μπουλλάρι (54′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης, Πασάς.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Στάικος (Λάρισας)
Κίτρινες: Τάτος, Μπακαγιόκο, Αρναρέλλης

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X