Ντε Μπρόινε: «Τους τελευταίους δύο μήνες είχα θλάσεις»

Ντε Μπρόινε: «Τους τελευταίους δύο μήνες είχα θλάσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποκάλυψε πως έπαιζε με τραυματισμούς τους τελευταίους δύο μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού, αφού ένας σοβαρός μυϊκός τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ μόλις στο 35ο λεπτό. Ο Βέλγος πανηγύρισε τελικά το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από μυϊκά προβλήματα. Το χθεσινό για τον 32χρονο άσο ήταν το 60ο παιχνίδι τους για το τελευταίο έτος!
«Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήθελα να είμαι διαθέσιμος. Κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά θέλω να είμαι σε θέση να παίζω», τόνισε ο Ντε Μπρόινε, που σύμφωνα με την Telegraph αντιμετώπιζε πρόβλημα εδώ και δύο μήνες, αλλά κρατιόταν μυστικό στις τάξεις της ομάδας. «Αυτή την εβδομάδα ένιωθα καλά, αλλά μου είχαν πει πως υπήρχε ρίσκο στη συμμετοχή του. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όμως, παίρνεις το ρίσκο να παίξεις. Τους τελευταίους δύο μήνες είχα αρκετές μικρές θλάσεις. Στον τελικό έπαθα μεγάλη. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και όλοι το γνωρίζουν. Είναι κρίμα που για μένα τελείωσε έτσι ο αγώνας, αλλά όταν κερδίζεις το Champions League όλα είναι καλά».

Πλέον ο Ντε Μπρόινε θα βγάλει μαγνητική και θα χάσει σίγουρα τα προκριματικά του Euro με Αυστρία και Εσθονία, ίσως και τις πρώτες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Αν επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο, πως δηλαδή έχει υποστεί πολύ βαριά θλάση, μπορεί να χάσει και τρεις μήνες δράσης.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X