ΑΕΚ: Οι κούπες του double ταξιδεύουν στη Θράκη! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Οι κούπες του double ταξιδεύουν στη Θράκη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ο επόμενος προορισμός είναι η Θράκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος προορισμός στο ταξίδι για τις κούπες της ΑΕΚ!

Αυτή τη φορά τα τρόπαια θα βρεθούν στην κιτρινόμαυρη Θράκη, όπως ενημέρωσε η Ένωση. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ στην ακριτική Θράκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί αυτό το σαββατοκύριακο τα δύο τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα μας τη σεζόν 2022-23!
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο σε μια εκδήλωση που θα οργανώσει το club της ORIGINAL Αλεξανδρούπολης στο ξενοδοχείο GRECOTEL. Τα δύο τρόπαια θα εκτίθενται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και αργότερα από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας θα βρίσκονται στο Αρχοντικό Μπρίκα στο Σουφλί και μετά το τέλος της εκδήλωσης θα μεταφερθούν στην Κομοτηνή, όπου το club της Original 21 στην πόλη αυτή οργανώνει μεγάλη εκδήλωση στις 7.30 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Καφέ «Άστρα».».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X