ΑΕΚ: Εκκαθάριση και ενίσχυση με παίκτες υψηλού επιπέδου!

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποδεσμεύει παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα της και παράλληλα προχωράει σε ανανεώσεις και ετοιμάζεται για δυνατές μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει βάλει ήδη μπρος τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προχωρώντας τις  συζητήσεις με νέους παίκτες, ανανεώσεις αλλά και εκκαθάριση του ρόστερ της.

Μετά τον Ραντόγιτσα Τσέπιτς η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση δύο ακόμη αθλητών συνεχίζοντας έτσι την εκκαθάριση του ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν και οι Ορελιέν Τσιτομπί και Τζόρτζιε Γκολούμποβιτς. Ο πρώτος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ενώ ο Γκολούμποβιτς εντάχθηκε στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ το περασμένο Δεκέμβρη για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στην ομάδα. Και οι δύο ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της νέας ΑΕΚ η οποία ωστόσο τους αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην ομάδα την φετινή σεζόν. Οι παραπάνω αποχωρήσεις δεν θα είναι και οι τελευταίες στην ΑΕΚ η οποία προχωράει το πλάνο της για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο να ενισχυθεί με παίκτες πρώτης γραμμής εν όψει βέβαια και της μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκλησης του EHF European League.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει και τις συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους. Βασικό μέλημα είναι να γίνουν στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις που η ομάδα θέλει να ενισχυθεί και παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε ότι αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων η ΑΕΚ έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία και την παραμονή τεσσάρων παικτών της. Ο λόγος για τους Στίπε Μαντάλινιτς, Βαγγέλη Αραμπατζή, Ιγκόρ Άρσιτς και Χρήστο Κεδέρη. Ο πρώτος συμφώνησε με τον Σταμάτη Παπασταμάτη και θα παραμείνει για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν ενώ οι τρεις τελευταίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα μέχρι το 2025.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X