ΑΕΚ: «Ματιές» σε Μανδά

ΑΕΚ: «Ματιές» σε Μανδά
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μανδάς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν στην Super League ήταν ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς.

Οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα η SportDay.

Αν και η περιρρέουσα φημολογία αναφέρει ότι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι στεναχωρημένος επειδή φέτος ήταν βασικός μόνο στο Κύπελλο, η αλήθεια είναι ότι ο Αυστριακός είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο club, έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για επιπλέον μία σεζόν και δεν προτίθεται ο ίδιος να ανοίξει συζήτηση αποχώρησης.

Το πλάνο είναι να έχει η ΑΕΚ τρεις τερματοφύλακες στην ίδια αφετηρία για την επόμενη σεζόν και ο Μανδάς του ΟΦΗ είναι μια περίπτωση που αρέσει πολύ και σε πολλούς στην Ένωση. Το θέμα είναι ότι ο 21χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ κοστολογείται αρκετά ακριβά από την ομάδα της Κρήτης, ενώ μετά τη σεζόν που είχε, δεν θα του αρέσει και πολύ να είναι σε δεύτερο ή τρίτο ρόλο. Όλα όμως είναι ανοιχτά εφόσον η Ένωση αποφασίσει και κάνει την κατάλληλη προσφορά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X