Καμάντα: Τέλος και επίσημα από την Άιντραχτ

Καμάντα: Τέλος και επίσημα από την Άιντραχτ
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ντάιτσι Καμάντα από την Άιντραχτ, που τα έχει βρει με τη Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να γίνει «ροσονέρο» είναι ο Ντάιτσι Καμάντα! Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης της οποίας τη φανέλα φορούσε τα τελευταία έξι χρόνια, καταγράφοντας 179 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε 40 τέρματα, μοίρασε 33 ασίστ και κατέκτησε ένα Κύπελλο Γερμανίας και ένα Europa League.
Μάλιστα o 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει για πολλή καιρό ελεύθερος αφού έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Μίλαν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με ετήσιες απολαβές τρία εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η είδηση της αποχώρησης του Καμάντα από την Άιντραχτ έχει γίνει γνωστή από τον Φεβρουάριο, με τον σύλλογο της Φρανκφούρτης να ευχαριστεί τον Ιάπωνα για την προσφορά του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X