Μαγεύτηκαν και οι Ιταλοί με την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» της ΑΕΚ: «Το γήπεδο παίρνει φλογερό κόκκινο χρώμα, το σόου από την Αθήνα» (VIDEO)

Μαγεύτηκαν και οι Ιταλοί με την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» της ΑΕΚ: «Το γήπεδο παίρνει φλογερό κόκκινο χρώμα, το σόου από την Αθήνα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Υπόκλιση των Ιταλών στον κόσμο της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαγεύτηκαν και οι Ιταλοί με την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» της ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ στην «Corriere Della Sera».

«Ελλάδα: Το γήπεδο παίρνει ένα φλογερό κόκκινο χρώμα, το show από την Αθήνα» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Corriere Della Sera.

«Η ΑΕΚ απόλαυσε μία φανταστική σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Μετά την τελευταία νίκη της ομάδας, με εικόνες από drone μπορείτε να θαυμάσετε το σκηνικό που ήταν αποτέλεσμα της ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ μέσα και έξω από το γήπεδο», ανέφερε στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα και συμπλήρωνε: «Μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, τα πάντα χρωματίστηκαν από καπνογόνα και πυροτεχνήματα, δίνοντας μια αξέχαστη κόκκινη εικόνα».

Δείτε το βίντεο:

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X