«Τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ

«Τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη για της μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειασθεί το καλοκαίρι είναι η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν, που θα τη βρει να κυνηγά στόχους στην Ελλάδα, για τη διατήρηση των σκήπτρων, αλλά και στην Ευρώπη, με στόχο τους ομίλους του Champions League. Ήδη έχει γίνει μια προεργασία για τις θέσεις που θα κινηθεί η Ένωση για μεταγραφές, αλλά και για τους στόχους και πλέον θα μπει ο σχεδιασμός στη φάση της υλοποίησης.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου σήμερα, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ωστόσο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για τα μεταγραφικά θέματα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει την Τρίτη για την πατρίδα του, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά. Αυτό ωστόσο δεν θα… φρενάρει τις κινήσεις της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα τις ανοιχτές υποθέσεις του τρέχοντος ρόστερ και συγκεκριμένα αυτές των Νόρντιν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα. Το συμβόλαιο και των δύο παικτών λήγει και αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν θα μείνουν και τη νέα σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X