Τρίτος τραυματισμός για Μαρσέλο στην Φλουμινένσε!

Τρίτος τραυματισμός για Μαρσέλο στην Φλουμινένσε!
Photo Credits: INTIME

Νέος τραυματισμός, ο τρίτος, για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, Μαρσέλο στην Φλουμινένσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα πιο κοντά στην… απόσυρση δείχνει να είναι ο Μαρσέλο, ο οποίος και στην Φλουμινένσε είναι ο ίδιος παίκτης που… δεν είδαμε με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέστη θλάση στην δεξιά γάμπα στην προπόνηση της Παρασκευής, που είναι το τρίτο μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην Φλουμινένσε από τον Ιανουάριο που εντάχθηκε στο δυναμικό της!

Μέχρι στιγμής, ο 35χρονος αριστερός μπακ έχει εμφανιστεί μόλις σε 9 παιχνίδια και έχει συνολικά 587 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον παλιό μεγάλο μπακ που θαυμάζαμε όλοι με την Ρεάλ Μαδρίτης και την «σελεσάο».

Το διάστημα της απουσίας του δεν ανακοινώθηκε από την «Φλου», που δείχνει να έχει μετανιώσει ήδη την απόφαση της να φέρει πίσω τον Μαρσέλο, ο οποίος παραμένει στα ίδια κιλά (υπέρβαρος) και στην ίδια κακή φυσική κατάσταση στην οποία ήταν και στο πέρασμα του από την Ελλάδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X