Για πού θέλει τον Ιραόλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Για τη Νότιγχαμ ή τον Ολυμπιακό;

Για πού θέλει τον Ιραόλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Για τη Νότιγχαμ ή τον Ολυμπιακό;
Photo Credits: INTIME

Χαμός σε Αγγλία και Ελλάδα μετά το δημοσίευμα για τον Ιραόλα που φέρεται να απασχολεί τη Νότιγχαμ, αλλά είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψάχνει νέο προπονητή στη Νότιγχαμ ο Μαρινάκης ή τον θέλει για Πειραιά; Αυτό το ερώτημα πλανάται τις τελευταίες ώρες μετά το ρεπορτάζ για τον Άντονι Ιραόλα που είχε έχει ακουστεί και για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ιραόλα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να συνεχίσει τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάνο και με τον ίδιο να βρίσκεται διαθέσιμος στην αγορά από το καλοκαίρι, τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά.

Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός έχουν συνδεθεί με το όνομα του 40χρονου τεχνικού, με το ισπανικό Μέσο ωστόσο «Relevo» να αποκαλύπτει μια νέα επιλογή που θα μπορούσε να τον προσελκύσει στο άμεσο μέλλον.

Ο λόγος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Ισπανούς μάλιστα να το πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως ο Ιραόλα έχει δεχθεί ήδη πρόταση από την αγγλική ομάδα.

Προς το παρόν πάντως παραμένει άγνωστο αν ο τεχνικός της Βαγιεκάνο θα δεχτεί την πρόταση των Reds για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X