ΑΕΚ: Σκέψεις στη διοίκηση για καθίσματα χωρίς πλάτη στο πέταλο των οργανωμένων στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

ΑΕΚ: Σκέψεις στη διοίκηση για καθίσματα χωρίς πλάτη στο πέταλο των οργανωμένων στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Τι ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά τον Αύγουστο.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπήκε το γυάλινο στηθαίο στην κεντρική κερκίδα απέναντι από τα επίσημα και το ίδιο θα γίνει και εκεί στα VVIP. Νέα γυάλινα στηθαία με μεταλλικές στηρίξεις (tempered και sentryglas των 18mm) που βοηθούν πολύ στην θέαση και είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το προβληματικό πλέξι γκλας που… θόλωνε την εικόνα. Μάλιστα, από την απέναντι πλευρά δεν… φαίνεται ότι υπάρχει στηθαίο!

Ωστόσο, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ (επικοινωνήθηκε προ ημερών) αναμένεται να γίνουν αλλαγές και στο πέταλο των οργανωμένων της Original 21. Εκεί σύμφωνα με το σχέδιο της διοίκησης θα αφαιρεθούν τα καθίσματα με πλάτη που σπάνε πολύ εύκολα, με τους οπαδούς να είναι συνεχώς όρθιοι. Έτσι θα μπουν καθίσματα χωρίς πλάτη, όπως είχε και η παλιά Σκεπαστή για να είναι πιο εύκολη και χωρίς προβλήματα η παρουσία των οργανωμένων εκεί. Μάλιστα τα καθίσματα με πλάτη έχουν πάρει άδεια και από την UEFA και επιτρέπεται κερκίδα ορθίων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συγκεκριμένων χωρών που αιτήθηκαν.

Έτσι αναμένεται το προσεχές διάστημα να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες στο νέο γήπεδο για την αντικατάσταση των καθισμάτων με πλάτη.

Η ΑΕΚ έχει πρόθεση να το κάνει, αρκεί όλα να καλύπτουν τις προϋποθέσεις των αρχών από τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και να γίνουν έγκαιρα. Θα το… τρέξει και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις, με στόχο βασικά να καλύπτεται το νομοθετικό πλαίσιο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X