Φλαμένγκο: Στη μεταγραφική της λίστα οι Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ

Φλαμένγκο: Στη μεταγραφική της λίστα οι Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ
Photo Credits: INTIME

Σειρήνες από τη Φλαμένγκο για τους πρώην παίκτες της ΑΕΚ, Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σειρήνες από Βραζιλία και τη Φλαμένγκο για τους πρώην παίκτες της ΑΕΚ, τους Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ που πιθανώς να αποχωρήσουν από την Ισπανία.

Ο υποβιβασμός της Έλτσε στη Σεγούντα Ντιβισιόν αναμένεται να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στο ρόστερ της με επίκεντρο τους Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ.

Είναι δεδομένο πως οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ, οι Πόνσε και Μπογέ, θα αποχωρήσουν από την ισπανική ομάδα και θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες πολιτείες. Χθες οι Ίβηρες ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πόνσε για να έρθει σήμερα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία να αναφέρει πως αμφότεροι βρίσκονται στη λίστα της Φλαμένγκο.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα βγει στην αγορά για παίκτη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με αποτέλεσμα αμφότεροι να απασχολούν την Φλαμένγκο.

Ωστόσο να σημειωθεί πως για να αποχωρήσουν από την Έλτσε τόσο Μπογέ όσο και ο Πόνσε, θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» της η Έλτσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X