Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι ξανά πρωταθλήτρια Ελλάδος με το «Γ. Κασιμάτης» να φλέγεται την ώρα της απονομής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδος στο χάντμπολ.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλβανού τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος επίσης γεμίζοντας ασφυκτικά το «Γ. Κασιμάτης». Ομάδα και κόσμος κατέκτησαν αυτό το τρόπαιο μαζί και έτσι το πανηγύρισαν. Σαν μια οικογένεια. Παίκτες και κόσμος μια αγκαλιά να κλαίνε και να πανηγυρίζουν μαζί. Ένας πραγματικός παροξυσμός με τους 2000 και πλέον Ενωσίτες να φωνάζουν ρυθμικά «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές». Την ώρα που ο Παναγιώτης Νικολαϊδης πήρε στα χέρια του την κούπα, όλο το γήπεδο ήταν στον …αέρα με τον αρχηγό να δίνει το σύνθημα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που συνεχίστηκαν.

Δείτε φωτό και βίντεο του enwsi.gr από την απονομή και τον παροξυσμό του κόσμου την ώρα που ο Παναγιώτης Νικολαϊδης σηκώνει το τρόπαιο:

Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ) Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X