Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Κάηκαν» τα Τρίκαλα στην άφιξη των τροπαίων του νταμπλ της ΑΕΚ στην πόλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέλα και πανζουρλισμός στα Τρίκαλα κατά την άφιξη των τροπαίων του νταμπλ της ΑΕΚ στην πόλη.

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ ήταν εκεί για να υποδεχθούν τα δύο τρόπαια της Ένωσης. Τα Τρίκαλα, στην κυριολεξία, σηκώθηκαν στο… πόδι για να υποδεχθούν τα τρόπαια του «κιτρινόμαυρου νταμπλ», του ενός δηλαδή αυτό του πρωταθλήματος, καθώς αυτό του Κυπέλλου έκανε στάση στη Ζάκυνθο.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πόλη, δείχνουν το πάρτι που στήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Τρίκαλα.

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ, μικροί και μεγάλοι ήταν εκεί για να αγγίξουν τα δύο τρόπαια, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που κατέκτησε πανάξια η αρμάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Όσο για τα συνθήματα, τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά; Μάλλον περιττό να ειπωθεί το οτιδήποτε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ) Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ) Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ) Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ) Τρέλα στα Τρίκαλα: Το νταμπλ της ΑΕΚ… έβαλε φωτιά στην πόλη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X