«Σπουδαία εξέλιξη ο δουλευταράς Πήλιος, θα τα καταφέρει και στην ΑΕΚ»

«Σπουδαία εξέλιξη ο δουλευταράς Πήλιος, θα τα καταφέρει και στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάριος Παναγιώτου, πρώτος προπονητής του Πήλιου την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα μιλάει για το μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, παίρνοντας τον Σταύρο Πήλιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

HΈνωση ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά του 22χρονου αριστερού μπακ ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο νεαρός αμυντικός «μπουσούλησε» στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα και το SDNA επικοινώνησε με τον πρώτο του προπονητή στην Κ19 της ηπειρώτικης ομάδας, Μάριο Παναγιώτου  για να πάρει το προσωπικό του report με επίκεντρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων».

«Από αριστερός εξτρέμ, έγινε αριστερός μπακ»

«Ο Πήλιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περίοδο που ήμασταν μαζί στην Κ19 του συλλόγου.

Ο τότε προπονητής της πρώτης ομάδας, Γιάννης Πετράκης τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία και στις προπονήσεις πήγαινε πολύ καλά.

Ωστόσο εκείνη τη σεζόν ο ΠΑΣ έκανε πολλές μεταγραφές στην προσπάθειά του να σωθεί και ο Πήλιος επέστρεψε στην Κ19…» τόνισε ο Μάριος Παναγιώτου και πρόσθεσε:

«Η επιστροφή στην Κ19 δεν έριξε το ηθικό του Σταύρου. Αντίθετα το είδε ως μια ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιωθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X