Serie A: Η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει το διπλό (2-2)

Serie A: Η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει το διπλό (2-2)
Photo Credits: INTIME

Η Νάπολι έφερε ισοπαλία με την Μπολόνια (2-2) στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίκτορ Όσιμεν έκανε το απόγευμα της Κυριακής (28/05) το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ στην Serie A, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για την Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι για να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής.

Οι παρτενοπέι ήταν καλύτεροι στην πρώτη μία αγωνιστική ώρα παιχνιδιού και με τον Νιγηριανό φορ να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με ισάριθμα πλασέ (έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι 2ος με 21), έκανε το 0-2, αποτέλεσμα όμως που δεν έμεινε μέχρι το φινάλε.

Και αυτό γιατί οι αρκετά ανταγωνική φέτος Μπολόνια (στον πάγκο ο Λυκογιάννης, εκτός αποστολής ο τραυματίας Κυριακόπουλος) έφτασε στην ισοφάριση, με τους Φέργκιουσον και Ντε Σιλβέστρι να νικούν τον Γκολίνι και να υπογράφουν το τελικό 2-2, που κρατάει τους ροσομπλού ζωντανούς στη μάχη για την τιμητική 8η θέση της βαθμολογίας.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος (74′ Ντε Σιλβέστρι), Μπονιφάτσι (74′ Μεδέλ), Λουκούμι, Καμπιάζο, Ντομίνγκες, Σούτεν, Άμπισερ (60′ Σανσόνε), Φέργκιουσον, Μπάροου (61′ Μόρο), Αρναούτοβιτς (60′ Ζίρκζι)
ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Μπερεζίνσκι, Ραχμάνι, Κιμ (78′ Ζεσούς), Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (86′ Γκαετάνο), Τζέρμπιν (78′ Τζεντάντκα), Όσιμεν (66′ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (66′ Ρασπαντόρι)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X