Ο Βράνιες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων - Πανό οπαδών της Παρτιζάν για να μη γίνει η μεταγραφή του (ΦΩΤΟ)

Ο Βράνιες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων - Πανό οπαδών της Παρτιζάν για να μη γίνει η μεταγραφή του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο της Παρτιζάν για την επικείμενη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ογκνιεν Βράνιες και σίριαλ πάνε μαζί. Όπως και οι κόντρες με τους οπαδούς. Όπως και οι αντιδράσεις. Γενικότερα μόνο το… ποδόσφαιρο δεν σκέφετεται κανείς για τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος έμεινε ελεύθερος από την Χατάισπορ ύστερα από την απόσυρση της ομάδας, λόγω του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Μέχρι χθες τα ρεπορτάζ στη χώρα ανέφεραν πως βρήκε την νέα του ποδοσφαιρική στέγη αφού έχει συμφωνήσει με την Παρτιζάν και αναμένεται τη Δευτέρα (29/5) στο Βελιγράδι για τα τυπικά.

O πρώην στόπερ της ΑΕΚ φαίνεται να επιστρέφει στη Σερβία έπειτα από 12 χρόνια, όταν είχε φύγει από την Παρτιζάν με προορισμό την ρωσική Κράσνονταρ. Ο Βράνιες με τη μισητή αντίπαλο της Παρτιζάν έκανε τέσσερις συμμετοχές και είχε δύο δανεισμούς σε Νάπρεντακ και Σέριφ Τιρασπόλ.

Υβριστικό πανό για τον Βράνιες από τους οπαδούς της Παρτιζάν

Οι παίκτες της Παρτιζάν κέρδισαν τη Βόζντοβατς στο τελευταίο τους παιχνίδι με 2-1, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα πανό που σηκώθηκε από τον κόσμο της ομάδας του Βελιγραδίου που αναφερόταν στον Όγκνιεν Βράνιες. «Όσοι μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής τους, ας γαμ…εί ο κ..λος τους», έγραφε.Ο Βράνιες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων - Πανό οπαδών της Παρτιζάν για να μη γίνει η μεταγραφή του (ΦΩΤΟ)

Η επικρίμενη μεταγραφή του Βόσνιου άσου σήκωσε αντιδράσεις καθώς ο Βράνιες όχι μόνο έπαιξε στον μισητό Ερυθρό Αστέρα στο παρελθόν, αλλά το 2014 έβριζε τον τότε αθλητικό διευθυντή της Παρτιζάν. «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου και θέλω να απαλλαγώ από αυτόν το συντομότερο δυνατό» είπε τότε ο Βράνιες και λίγο αργότερα εξήγησε τη δήλωση που του προκάλεσε επίθεση από τους οπαδούς:

«Δεν θέλω να σπαταλήσω λόγια για αυτόν τον σύλλογο και αυτόν τον άνθρωπο. Από βαρεμάρα έγραψα ότι ήμουν στο κατώφλι της Παρτιζάν γιατί ήξερα ότι θα δημιουργούσε σχόλια. Στη συνέχεια, από εκείνο τον σύλλογο είπαν ότι τους αυτοπροτάθηκα, αλλά ότι δεν ήμουν επιλογή για αυτούς. Αυτό με πείραξε πολύ. Ίσως υπερέβαλα, έπρεπε να ήμουν λίγο πιο ψύχραιμος αλλά δεν το μετανιώνω. Δεν θέλω να δίνω σημασία στις απειλές των οπαδών του διαδικτύου και στα σχόλιά τους», είπε επίσης τότε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.Ο Βράνιες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων - Πανό οπαδών της Παρτιζάν για να μη γίνει η μεταγραφή του (ΦΩΤΟ)

Πριν από έξι χρόνια, ενώ φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ είχε κάνει την περίφημη ανάρτηση με τη μασκότ των «Iron Maiden» Eddie, ντυμένη στα χρώματα της ΑΕΚ, που ήταν πάνω από έναν τάφο με το όνομα της «Θύρας 7». Ο Ολυμπιακός έχει αδερφικές σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Βράνιες κάποτε έπαιζε για εκείνους.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι υποστηρίζω τη Ζβέζντα, χάρηκα όταν φόρεσα την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αστέρας θα είναι πάντα ο σύλλογος μου, σίγουρα θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό. Με τη φωτογραφία που δημοσίευσα στο Instagram δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, αλλά να ενθαρρύνω όλους στο τωρινό μου κλαμπ. Με υποδέχτηκαν στην ΑΕΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσπαθώ να πάρω εκδίκηση από τον σύλλογο όσο περισσότερο μπορώ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», είπε ο Βράνιες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X