Τέρζιτς: «Είναι άδικο»

Τέρζιτς: «Είναι άδικο»
Photo Credits: INTIME

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απώλεια του τίτλου έκανε ο προπονητής της Ντόρντμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στάθηκε μπροστά στο «κίτρινο τείχος», χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Οπαδός της Ντόρτμουντ από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών, ο Έντιν Τέρζιτς έφτασε μία νίκη από το να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια. Δεν τα κατάφερε, με το 2-2 κόντρα στη Μάιντς να αποδεικνύεται καταδικαστικό και άλλον έναν τίτλο να καταλήγει στο Μόναχο.

Οι χιλιάδες οπαδοί της Μπορούσια, εκτίμησαν την προσπάθεια του προπονητή αλλά και των παικτών, παραμένοντας στις εξέδρες του «Signal Iduna Park» για να τους αποθεώσουν παρά την πίκρα.

Αμέσως μετά, ο Τέρζιτς παραχώρησε δηλώσεις στη γερμανική τηλεόραση και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

«Συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Όποιος τερματίζει πρώτος μετά από 34 αγωνιστικές το αξίζει, αν και είναι πολύ δύσκολο για μας. Ζητώ την κατανοησή σας, δεν μπορώ να κάνω ανάλυση αυτή τη στιγμή. Το θέλαμε πολύ, όλη η πόλη το ήθελε και όλο το γήπεδο. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτή τη θέση, είχαμε μία τεράστια ευκαιρία. Νιώθω σ…ά. Όταν βλέπεις τους παίκτες πεσμένους στο έδαφος, όταν τους βλέπεις να κάθονται στα αποδυτήρια άδειοι, τότε νιώθεις ότι είναι άδικο», είπε ο 40χρονος και πρόσθεσε:

«Φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Είδατε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Μπουντεσλίγκα. Αν δε χάναμε το πέναλτι, αν το 2-2 δεν ερχόταν τόσο αργά, τότε τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X