Ντέμης: «Θα σταματούσα ξανά το ποδόσφαιρο στα 31 για να γίνω πρόεδρος της ΑΕΚ» (VIDEO)

Ντέμης: «Θα σταματούσα ξανά το ποδόσφαιρο στα 31 για να γίνω πρόεδρος της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών στον Σπορ φμ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα σταμάταγε ξανά το ποδόσφαιρο στα 31 για να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του Fair Play στον Σπορ φμ απάντησε σε ερωτήσεις ακροάτων μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα σταμάταγε ξανά το ποδόσφαιρο στα 31 για να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ!

Όταν του ζητήθηκε να πει αν θα έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα ή σκόπευε να παραμείνει στον Απόλλωνα Αθηνών αν δεν είχε πάει στην ΑΕΚ: «Είχε γίνει μία ερώτηση όταν έπαιζα μπάλα και είχα απαντήσει σε συνέντευξη. Είχα πει ότι η μόνη ομάδα που θα το σκεφτόμουν να παίξω μπάλα θα ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν θα έπαιζα».

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν μετάνιωσε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε τόσο νεαρή ηλικία για να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ ενώ είχε πράγματα να δώσει στο ποδόσφαιρο. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα!»

Μετάνιωσες που σταμάτησες το ποδόσφαιρο νωρίς για να γίνεις πρόεδρος στην ΑΕΚ;

«Είχα χρόνια ακόμα μπροστά, εννοείται. Ήμουν στην καλύτερή μου φάση στην Ισπανία και αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο το ίδιο θα έκανα και πάλι»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X