Το πιστεύει ακόμη για το πρωτάθλημα ο Τούχελ: «Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Τούχελ: «Είναι μοναδικό αυτό που κάνει ο Γκουαρντιόλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ δεν χάνει την πίστη του ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, θεωρώντας ότι η Μπάγερν μπορεί ακόμη να βγει πρωταθλήτρια.

Η σεζόν της Μπάγερν Μονάχου είναι απογοητευτική, αλλά οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στον τελευταίο τους αγώνα, ακόμα κι αν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο στη Bundesliga.

Οι Βαυαροί, ενισχυμένοι με τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, αντιμετωπίζουν σήμερα (27/5) την Κολωνία και πρέπει να κερδίσουν, ενώ ελπίζουν επίσης ότι η Ντόρτμουντ δεν θα καταφέρει να νικήσει τη Μάιντς, με όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής να είναι προγραμματισμένα την ίδια ώρα.

Η Μπάγερν είναι δύο βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

«Δεν έχω κανένα μήνυμα για την Ντόρτμουντ. Έχουμε τη δική μας δουλειά», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Θα προσπαθήσουμε τώρα να τελειώσουμε τον αγώνα και να τα δώσουμε όλα, αλλά δεν είναι πλέον μια σεζόν που είναι ικανοποιητική.

Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε στο άλλο παιχνίδι γιατί για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X