Άνοιξαν σαμπάνιες για το νταμπλ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα! - Πως κατέληξε η συνάντηση του Αλμέιδα με φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Άνοιξαν σαμπάνιες για το νταμπλ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα! - Πως κατέληξε η συνάντηση του Αλμέιδα με φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του γνώρισαν την αποθέωση σε εστιατόριο στην Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χαρά των ΑΕΚτζήδων για το ντάμπλ δεν σταματάει.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ματίας Αλμέιδα με όλους τους συνεργάτες του, τις οικογένειες τους και φίλους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ όταν έγινε αντιληπτός από θαμώνες του εστιατορίου έγινε δέκτης επιδοκιμασιών! Στο εστιατόριο εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και επί σειρά ετών παράγοντας της ΑΕΚ, Σεραφείμ Σοφιανίτης, ο διακεκριμένος νομικός Πέτρος Καϊμακάμης και εξαιρετικός γιατρός, διευθυντής στην ουρολογική κλινική στο Τζάνειο, Ραφφή Αβακιάν.

Μόλις λοιπόν αναγνώρισαν τον Αλμέιδα οι φίλοι της ΑΕΚ στο εστιατόριο υπήρξε ένα κλίμα όπως είναι φυσικό άλλωστε ενθουσιασμού! Οι θαμώνες έδωσαν συγχαρητήρια στον Αλμέιδα για την κατάκτηση του ντάμπλ άνοιξαν σαμπάνιες ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα.

 

Άνοιξαν σαμπάνιες για το νταμπλ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα! - Πως κατέληξε η συνάντηση του Αλμέιδα με φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ) Άνοιξαν σαμπάνιες για το νταμπλ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα! - Πως κατέληξε η συνάντηση του Αλμέιδα με φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)Άνοιξαν σαμπάνιες για το νταμπλ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα! - Πως κατέληξε η συνάντηση του Αλμέιδα με φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)

 

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X