Η Εθνική ομάδα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με παρέμβαση Μελισσανίδη!

Η Εθνική ομάδα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με παρέμβαση Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Τα Σπάτα θα αποτελούν πλέον το «σπίτι» της Εθνικής ομάδας, με καθοριστική παρέμβαση Μελισσανίδη δίνεται λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στηρίζει πάντα το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο πράττει σε κάθε κρίσιμη στιγμή.

Εδώ και λίγους μήνες, η «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» είναι η έδρα που χρησιμοποιεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά πλέον το «σπίτι» της Εθνικής ομάδας θα βρίσκεται στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε πρωτοβουλία και με προσωπική παρέμβαση παραχωρεί το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για τις προπονήσεις των διεθνών του Γκουστάβο Πογέτ. Το πρόβλημα για την Εθνική ήταν τεράστιο, έπειτα από το τέλος στη λειτουργία των εγκαταστάσεων στον Αγιο Κοσμά.

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τις εγκαταστάσεις στην Παιανία απεδείχθη διάτρητη, καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση το τελευταίο διάστημα για τις βελτιωτικές ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλη λύση. Μπροστά στο τεράστιο αδιέξοδο – τα γήπεδα στο πρώην προπονητήριο του Παναθηναϊκού δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση – η λύση δόθηκε με πρωτοβουλία του Μελισσανίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ αποφάσισε να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, όπου τα γήπεδα και οι υπόλοιπες υποδομές είναι πανέτοιμες για να υποδεχθούν τις εθνικές ομάδες. Ετσι, οι διεθνείς θα αρχίσουν στα Σπάτα την προετοιμασία ενόψει των δυο πρώτων αγώνων με Ιρλανδία εντός και Γαλλία εκτός (16-19/06), ενώ θα προπονηθούν και στη Ριζούπολη μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X